Leefstijlcoaching @Active Lifestyle & Outdoor

It's just a lifestyle!

Wie ben ik

   Graag zou ik mij willen voorstellen. Mijn naam is Wendy Hendrix.

Naast gediplomeerd spinning instructeur, fitness instructeur, personal trainer, gewichtsconsulent en orthomoleculair consulent ben ik ook gediplomeerd leefstijlcoach. Ik ben al jaren werkzaam in de sport, maar ondervond in de praktijk dat mensen hun gewenste doelstelling niet behalen door alleen op een verantwoorde manier te sporten/bewegen. Naar mijn mening is het dus raadzaam om niet alleen onder professionele begeleiding te sporten/ bewegen, maar er zal zeker ook een professioneel advies wat betreft voeding nodig zijn om de gewenste doelstelling te behalen.


Het proces van verandering/aanpassen van leefstijl wordt na 3 maanden als “eigen” door het lichaam geaccepteerd. Door middel van consulten 1x per week, waarbij een lichaamssamenstelling analyse wordt verricht, adviseer ik welke manier van sporten/bewegen het beste bij je past en ontvang je een speciaal op jou afgestemd voedingsschema voor 7 dagen, deze zal je wekelijks per mail ontvangen met daarbij een grafiek om  je vorderingen te bekijken. Dit voedingsschema zal precies de juiste samenstelling bevatten zodat het ervoor zorgt dat je organen op een goede manier gevoed worden, waardoor ze optimaal kunnen functioneren en ook zorgt de samenstelling van de voeding ervoor, in combinatie met het bewegen/sporten, dat jij op een verantwoorde manier je verwachte doelstelling zal behalen.


Als leefstijlcoach zal ik je hierin optimaal begeleiden, maar de gewenste doelstelling zal alleen bereikt kunnen worden door jouw optimale inzet!


  “ IT’S JUST A LIFESTYLE “


Bij een aanvullende zorgverzekering zullen de kosten hiervoor voor een groot deel of zelfs geheel vergoed worden. Voor meer info of een vrijblijvend adviesgesprek;

wendy-active@hotmail.com.